Hulpmiddelen voor douche, badkamer en toilet

Hulpmiddelen voor douche, badkamer en toilet - Bano Zorgbadkamers

Hieronder vind je alle hulpmiddelen voor douche, badkamer en toilet. Voor het ontwikkelen van een badkamer waarin mensen met functionele beperkingen zich optimaal kunnen bewegen, heeft Bano meer dan vijf jaar onderzoek gedaan naar de natuurlijke menselijke bewegingspatronen. Dit heeft geleid tot de onderstaande hulpmiddelen voor badkamer, douche en toilet. Het zorgt er voor dat er minder ongelukken voorkomen in de badkamer. En dan met name in bad of onder de douche. Wanneer je op een product klikt, krijg je automatisch meer informatie over het product.

  1. Alle hulpmiddelen
  2. In hoogte verstelbare hulpmiddelen
  3. Toilet hulpmiddelen
  4. Wastafel hulpmiddelen
  5. Douche hulpmiddelen
  6. Handige tips voor een veilige badkamer
  7. Vraag om advies

Alle hulpmiddelen voor douche, badkamer en toilet

Vraag vrijblijvend om advies of offerte

In hoogte verstelbare hulpmiddelen

Veel hulpmiddelen van Bano voor in de badkamer zijn in hoogte verstelbaar. Zo hebben we in hoogte verstelbare douchezitjes, zorg-wastafels en zorgtoiletten . Ze zijn  handmatig in hoogte verstelbaar. Het toilet en de wastafel zijn bovendien ook elektrisch in hoogte verstelbaar te verkrijgbaar. Het elektrische toilet noemen we ook wel het sta-op toilet. Dit omdat het opstaan-proces door toepassing van het toilet aanzienlijk wordt verbeterd.

Toilet hulpmiddelen

De toilet hulpmiddelen zijn van een zeer goede kwaliteit. Ze zijn veilig en comfortabel. Het design is functioneel en is zo gemaakt dat er op een maximaal niveau tegemoet wordt gekomen aan de behoefte van de gebruikers. De hoogte verstelbare toiletten hebben een versteltraject van 40 tot 60 cm. Bovendien is het toilet getest tot een maximaal gewicht van 500 kilogram. Bekijk de video van het sta-op toilet hieronder. 

Wastafel hulpmiddelen

De zorg-wastafels van Bano zijn speciaal ontworpen op de individuele gebruikersbehoeften. Zo is de handgreep bijvoorbeeld geïntegreerd in de wastafel zelf. De gebruiker voelt zich veel veiliger bij het uitvoeren van de dagelijkse taken in de badkamer. Uiteraard zijn de wastafel hulpmiddelen zeer rolstoelvriendelijk. Bekijk de video van de in hoogte verstelbare zorg-wastafel hieronder. 

Douche hulpmiddelen

Alle douche hulpmiddelen van Bano zijn ergonomisch, veilig en zeer comfortabel. Wanneer de onderdelen van de aangepaste badkamer van Bano in praktijk worden toegepast is douchen weer een ontspannende bezigheid. De zelfredzaamheid wordt gemaximaliseerd en veel valpartijen kunnen worden voorkomen. Daarnaast is het een fijne werkplek voor de eventuele hulpverlener. Door douche hulpmiddelen van Bano te implementeren creëer je een betere werkomgeving voor verplegend personeel. Bekijk alle douche hulpmiddelen hierboven.

Handige tips voor een veilige badkamer

Hieronder hebben we een lijst opgesteld met handige tips die we eerder hebben geschreven om er voor te zorgen dat de badkamer veilig wordt.

5 tips voor een aangepaste badkamer (met video’s)
Waardevolle tips voor veilige en functionele badkamer
Gouden regels waar een badkamer voor senioren aan moet voldoen
Tips & tricks voor een veilige badkamer
Tips om lang en comfortabel thuis te blijven wonen
GRATIS E-book met 15 waardevolle tips voor veilig sanitair
 Manieren om langer thuis blijven wonen

Vraag ons om advies

Meer informatie over onze hulpmiddelen voor douche, badkamer en toilet? Of weet je niet welke hulpmiddelen je precies nodig hebt? Neem gerust contact op via het telefoonnummer 0184-785353 of stuur een e-mail naar info@banobenelux.nl. Langs komen mag natuurlijk ook altijd. Wel graag even bellen van te voren.

Bekijk hier alvast onze brochure.

Deel onze pagina

Zoeken

Contact

Lelystraat 57M, 3364 AH, Sliedrecht

0184-785353

info@banobenelux.nl

www.banobenelux.nl