Bano zorgbadkamer

Bano Zorgbadkamer

De aangepaste badkamer ( Bano zorgbadkamer ) is intelligent, doordacht en comfortabel. Het concept is ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Bergen in Noorwegen. Het resultaat van vijf jaar onderzoek, testen en technische ontwikkeling in samenwerking met de toekomstige gebruikers. De bediening van de badkamerelementen is eenvoudig instelbaar naar de mogelijkheden van iedere individuele gebruiker. De badkamer is daardoor speciaal geschikt voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking. Zij maken hierdoor langer zelfstandig gebruik van de badkamer. Dat geeft zelfvertrouwen, eigenwaarde en biedt kwaliteit van leven. Bovendien verlicht het ergonomisch ontwerp het werk van de zorgverleners en straalt het Scandinavische design luxe en comfort uit.

We hebben verschillende benamingen voor de Bano Zorgbadkamer. We noemen het ook wel een mindervalide badkamer (miva badkamer), een aangepaste badkamer, een seniorenbadkamer of een badkamer voor ouderen.

Door de gebruiker bedacht

Het zijn de ‘ervaringsdeskundigen’ die duidelijk hebben gemaakt wat zij in een badkamer belangrijk vinden. Wetenschappers, ergonomen en fysiotherapeuten van de Universiteit van Bergen in Noorwegen, hebben die wensen vertaald in techniek en ergonomische voorwaarden. Vooraanstaande Scandinavische interieurontwerpers hebben gezorgd voor een stijlvol design. Waarbij het smaakvolle kleurgebruik ook nog eens een functionele rol speelt. Bano brengt met dit badkamerconcept, functionaliteit in de zorg en ergonomisch comfort en design, samen in praktisch, dagelijks gebruik.

Tijd voor kwaliteit door de Bano zorgbadkamer!

Stel je voor: onder de douche gaan is een dagelijks terugkerende, veel te inspannende bezigheid. Alle knoppen en badkamer elementen zitten ‘te hoog, te laag of te ver weg ‘. Op die manier is baden voor zowel de gebruiker als de eventuele hulpverlener geen plezierige bezigheid! Terwijl het dat wel zou moeten zijn. Het is nodeloos inspannend, vaak tijdrovend en vooral niet comfortabel. Voor zowel de gebruiker als de hulpverlener .

Comfortabele ergonomie van de Bano zorgbadkamer betekent comfort. Hulp is in een aantal gevallen zelfs niet meer nodig. Onder de douche gaan is weer ‘quality time’. En helpen door de hulpverlener een flink stuk lichter en sneller.

De badkamer van Bano Benelux heeft ondanks zijn functionaliteit een warme uitstraling, wat de huiselijke sfeer ondersteunt. De herkenbaarheid van toilet en wastafel wordt bereikt door doordachte kleuraccenten.

Download ook eens onze brochure of bekijk alle hulpmiddelen individueel.

Unieke kenmerken van de Bano Zorgbadkamer

Unieke kenmerken zijn het (elektrisch) in hoogte verstelbaar toilet, de (elektrisch) in hoogte verstelbare wastafel en het in hoogte verstelbare douchezitje! Doordat de producten aan de muur gemonteerd zijn, blijft er meer vloerruimte over, zodat er genoeg ruimte is voor eventuele hulpmiddelen. Tevens helpt dit mee om de hygiëne op een zo hoog mogelijk niveau te houden!

Kostenbesparend

Bano Benelux biedt maar liefst een garantie van 5 jaar op de zorgbadkamer en een levensbestendigheid van 20 tot 25 jaar. Bij het juist toepassen van het concept kan het een flinke besparing op verplegend personeel opleveren.

Korte bouwtijd

Bano Benelux B.V. kan er voor zorgen dat er binnen twee dagen een volledig nieuwe badkamer in uw huis geplaatst wordt. Door een modulair systeem en de ervaring van onze monteurs in de zorg wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Geschikt voor

Ons concept is uitermate geschikt voor Woonzorgcomplexen (WoZoCo’s), zorghotels, serviceflats, residenties, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, en natuurlijk voor bij u thuis! 

Direct meer informatie over deze specifieke zorgbadkamer? Bekijk hier de brochure .

Vraag om advies

Deel onze pagina

6 Comments

Joop

juni 26, 2015 om 12:12

Hallo super mooie site man

Peter van der Pluijm

juli 5, 2015 om 7:19

Bon dia Theo en Ronald
Je hebt een mooie overzichtelijke site gemaakt

  Admin

  juli 6, 2015 om 6:53

  Bon Dia Peter, Dankjewel, we zijn er erg blij mee!

K.W Weide-Dercksen

mei 6, 2018 om 7:34

Wat is de prijs v.h douche zitje?

  Dennis

  september 6, 2018 om 9:35

  Goedemorgen heer/mevrouw Weide-Dercksen,

  We hebben u een mail gestuurd met daarin de prijzen en de voordelen van het douchezitje. Ik hoop u van dienst te kunnen zijn.

  Met vriendelijke groeten,

  Dennis
  Team Bano Zorgbadkamers

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken

Contact

Lelystraat 57M, 3364 AH, Sliedrecht

0184-785353

info@banobenelux.nl

www.banobenelux.nl