Douche hulpmiddelen

Douche hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

De douche hulpmiddelen van Bano zijn zeer comfortabel en ergonomisch. Door toepassing van onderdelen van het Bano badkamerconcept wordt douchen weer een plezierige en comfortabele bezigheid. Onder de douche gaan is weer een moment om naar uit te kijken. Bovendien wordt het helpen door een eventuele hulpverlener een stuk lichter en sneller.

Smaakvol design

De douche hulpmiddelen worden gekenmerkt door een smaakvolle combinatie van materialen en kleuren. Kleur- en materiaal gebruik spelen een zeer belangrijke rol bij de veiligheid in het gebruik en helpen bovendien bij de oriëntatie. De totale badkamer heeft ondanks zijn functionaliteit een warme en smaakvolle uitstraling.

Functionele douche hulpmiddelen

Een zeer handig element voor in de douche is het douchezitje. De ergonomische vormgeving zorgt ervoor dat de zithouding van de gebruiker zeer comfortabel is. Daarnaast is het bedekt met schuimrubber voor een zacht en gedempt oppervlak. Het mooie hiervan is dat het gelijk warm aanvoelt en dus niet afschrikt. Je kunt wel zeggen dat dit een verademing is in vergelijking met andere douchezitjes of douchestoelen. Zie de video van het douchezitje hieronder.

Alle douche hulpmiddelen

▪ Douchezitje
▪ Douchestang
▪ Douchekop
▪ Douchethermostaat
▪ Doucheplanchet
▪ Bekijk de brochure van het gehele badkamerconcept van Bano

Vraag om advies

Deel onze pagina

Zoeken

Contact

Lelystraat 57M, 3364 AH, Sliedrecht

0184-785353

info@banobenelux.nl

www.banobenelux.nl