Media

Een unieke zorgbadkamer voor zorginstellingen of bij u thuis!  

Het Bano badkamerconcept is intelligent, doordacht en comfortabel. Het concept is ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Bergen in Noorwegen. Het resultaat van vijf jaar onderzoek, testen en technische ontwikkeling. Samen met de toekomstige gebruikers. De bediening van de badkamerelementen is eenvoudig. Instelbaar naar de mogelijkheden van iedere individuele gebruiker. Het badkamerconcept is daardoor speciaal geschikt voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking. Zij maken hierdoor langer zelfstandig gebruik van de badkamer. Dat geeft zelfvertrouwen, eigen- waarde, biedt kwaliteit van leven. Het ergonomische ontwerp verlicht het werk van de zorgverlener. En het Scandinavische design straalt luxe en comfort uit. Bekijk hier een compilatie van deze unieke zorgbadkamer!

Download hier de nieuwe brochure!

Echtpaar dolgelukkig met een Bano Badkamer! 

Jetty Rippe en Paul de Haan wonen samen in het centrum van Rotterdam op een prachtige locatie vlakbij de Maasboulevard. Hier willen ze natuurlijk ook blijven wonen. Helaas heeft Paul de ziekte van Parkinson en wordt het steeds lastiger om dingen zelf te doen zoals toiletgang en douchen. Hier was een oplossing voor nodig en die hebben zij gekregen via Bano Benelux B.V., zodat ze samen de toekomst tegemoet kunnen zonder dat ze hun woning hoeven te verlaten! Het programma ‘Grenzeloos Wonen’ op RTL 4 heeft dit proces gefilmd.

Een rondleiding door de Bano badkamer

Het Bano Badkamerconcept is het resultaat van meer dan vijf jaar studie en onderzoek. Het concept is constant in beweging en wordt steeds verder ontwikkeld na advies van gebruikers en verzorgend personeel. Dit maakt Bano Badkamers dé badkamerleverancier voor mensen met een lichamelijke beperking en voor het zorgpersoneel. Hieronder een korte film die je een rondleiding geeft door deze zorgbadkamer.

In hoogte verstelbaar toilet

Bano’s in hoogte verstelbare reservoirs zorgen voor verlichting en vereenvoudiging bij het opstaan van het toilet. Ook zorgt het voor verlichting van de werkzaamheden van de verzorger.

In hoogte verstelbaar toilet en wastafel

Bano’s in hoogte verstelbare reservoirs zorgen voor verlichting en vereenvoudiging bij het opstaan van het toilet. Ook zorgt het voor verlichting van de werkzaamheden van de verzorger. De in hoogte verstelbare wastafels is ideaal voor mensen die in een rolstoel zitten en is aanpasbaar voor iedere gebruiker.

Life Experience RTL 4

Bij de Uitzending bij het programma Life Experience van RTL4 wordt uitgelegd wat de voordelen van plafondtilliften zijn voor zorginstellingen. Mooi om te zien is dat deze organisatie ook gebruik maakt van de Bano Badkamer. De badkamer komt meerdere malen voor in het filmpje.


Zoeken

Laatste tweets

Contact

Lelystraat 57M, 3364 AH, Sliedrecht

0184-785353

info@banobenelux.nl

www.banobenelux.nl