Slimme zorgbadkamer

Bano zorgbadkamer - Bano zorgbadkamers

Bano Benelux heeft een slimme zorgbadkamer ontwikkeld. De badkamer is er speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking.

Wat is een zorgbadkamer precies?

Een zorgbadkamer is er speciaal voor mensen die ouder worden en mensen die een beperking hebben. Het biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat de veiligheid in de badkamer wordt gewaarborgd. Daarnaast kan een zorgbadkamer ervoor zorgen dat de zelfredzaamheid naar een hoger niveau wordt gebracht.

De Bano zorgbadkamer

De Bano zorgbadkamer is speciaal ontwikkelt voor ouderen (senioren) en mensen met een beperking. We noemen het ook wel een aangepaste badkamer. De badkamer leeft: dit wil zeggen dat we steeds doorontwikkelen na advies van gebruikers en verzorgend personeel. Dit maakt Bano Badkamers één van de beste badkamerleveranciers voor mensen met een lichamelijke beperking en voor het zorgpersoneel.

Bano zorgbadkamer - Bano zorgbadkamers

Bano zorgbadkamer – Bano zorgbadkamers

Originele kenmerken

Originele kenmerken zijn het in elektrisch hoogte verstelbaar toilet (dit noemen we ook wel het sta-op toilet), de (elektrisch) in hoogte verstelbare wastafel (zorg-wastafel) en het verstelbare douchezitje. Doordat de producten aan de muur gemonteerd zijn, blijft er meer vloerruimte over, zodat er genoeg ruimte is voor andere hulpmiddelen. Dit helpt mee om de hygiëne op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Warme uitstraling en makkelijk te gebruiken

De Bano zorgbadkamer heeft een warme uitstraling, ondanks zijn functionaliteit. Dit ondersteunt de huiselijke sfeer. De herkenbaarheid van toilet en wastafel wordt bereikt door verstandige kleuraccenten.

Kostenbesparend

Wij geven een garantie van 5 jaar. Dit is natuurlijk niet zomaar. Dit komt door de kwaliteit die we leveren.  De Bano zorgbadkamer heeft een levensbestendigheid van 20 tot 25 jaar en leidt door het juist toepassen van het concept tot een flinke besparing op verplegend personeel.

Perfect bruikbaar

De zorgbadkamer van Bano is perfect te gebruiken voor Woonzorgcomplexen (WoZoCo’s), hotels, serviceflats, residenties, verpleeghuizen, ziekenhuizen, en natuurlijk voor bij u thuis!  Bekijk hier de brochure van de zorgbadkamer.

Vraag om advies

 

Deel onze pagina

Zoeken

Contact

Lelystraat 57M, 3364 AH, Sliedrecht

0184-785353

info@banobenelux.nl

www.banobenelux.nl