Wastafel hulpmiddelen

Wastafel hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

De wastafel hulpmiddelen van Bano zijn onderdeel van het volledige Bano badkamerconcept. Zo zijn de hulpmiddelen speciaal ontworpen op individuele gebruikersbehoeften. Een goed voorbeeld hiervan is de geïntegreerde handgreep van de wastafel. Deze is zo ontworpen dat de gebruiker zich veel veiliger voelt bij het uitvoeren van de dagelijkse taken.

Rolstoelvriendelijk

De wastafel hulpmiddelen zijn, net zoals alle badkamerproducten van Bano, zeer rolstoelvriendelijk. Een doordachte oplossing aan de voorkant van de wastafel is de afvoergoot. Hierdoor kunnen rolstoelgebruikers dichtbij de rand van de wastafel komen. Bovendien zijn de wastafels heel makkelijk naar de juiste hoogte af te stellen voor iedere gebruiker. Dit kan op 2 manieren:

▪Elektrisch met een speciaal ontworpen goed bereikbare en veilige knop.
▪Met de hand doormiddel van een zwengel.

Op beide manieren kan ook de eventuele verzorger de wastafel op een ideale gebruikershoogte instellen. Dit komt ten goede van de werkomgeving voor verzorgers.

Gemakkelijk schoon te maken

De wastafel hulpmiddelen zijn zo ontworpen dat deze zeer gemakkelijk schoon te maken zijn. Aan de onderkant is (zoals je in de video kunt zien) om de buizen en leidingen een waterbestendige bekleding geplaatst. Dit betekent automatisch dat de hulpmiddelen hygiëne biedt aan de gebruiker. Bovendien kan het makkelijker en sneller worden schoongemaakt.

Alle wastafel hulpmiddelen

▪ In hoogte verstelbare zorg-wastafel
Standaard wastafel 
▪ Wastafelkraan
▪ Bekijk de brochure van het gehele badkamerconcept van Bano

Vraag om advies

Deel onze pagina

Zoeken

Contact

Lelystraat 57M, 3364 AH, Sliedrecht

0184-785353

info@banobenelux.nl

www.banobenelux.nl